divendres, 6 de juliol del 2012

Campus, Tallers, bosc de ribera....





El passat dia 6 de Juliol de 2012 els participants del campus d'estiu ens varen fer una visita per poder gaudir d'algunes de les activitats proposades. 

Per començar un taller de ceràmica amb una petita explicació sobre els inicis de la ceràmica, (per situar-nos cronològicament) i conèixer algunes de les tècniques que empraven en aquelles èpoques remotes. Tot seguit els 12 alumnes van gaudir de l'argila, en la qual varen reproduir algunes de les tècniques anteriorment exposades. 
Un cop varen acabar la manualitat i desprès d'haver esmorzat, varem decidir fer una petita visita guiada pel bosc de ribera on varen identificar algunes de les espècies vegetals més significatives d'aquest entorn, al mateix temps varem explicar algunes curiositats sobre el bosc i la fauna que hi habita, interpretant alguns dels rastres que delaten el pas dels animals.

Mosca d'olor (Armonia moschata) obserbada al tronc d'un alber, fusta de la qual s'alimenten les seves larves. A la part de sota de la fotografia es pot observar el forat d'una de les galeries que fan les larves per alimentar-se de la fusta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada