dissabte, 14 de juliol del 2012

Els nens i el bosc


Cada cop es mostra més interès per descobrir les curiositats que s'amaguen al més profund del bosc de ribera d'Aldover. 


El passat dia 13 de Juliol de 2012, nens i monitors del campus d'estiu d'Aldover varen gaudir d'una sortida perl sender que travessa aquest bosc majestuós, on els arbres de més port ombregen el sotabosc protegint del calor sufocant de l'estiu. 
Any darrera any es palpa l'increment de la curiositat per part dels infants, assenyalant les caixes niu per mallerengues penjades amb anterioritat, encuriosint-se pels animalons que corren entre les herbes i la fullaraca seca, escoltant els sons del bosc i els seus habitants o fins hi tot recollint les deixalles que han estat dipositades perl corrent del riu en petites crescudes o les que llencen alguns dels pescadors poc respectuosos perl paratge que els rodeja. 



Tot i que de tant en tant ens podem trobar alguna sorpresa desagradable com la tala descontrolada i desmesurada d'alguns exemplars d'arbres del bosc. Molt propers al sender no passen desapercebudes les piles de troncs tallats on els nens observen la malifeta explicant que això no està bé i que els arbres ens proporcionen oxigen...   


 - Punt positiu per als més petits!!!


Ara que aquestos ja tenen la lliçó apresa, haurem de fer tallers per adults explicant la necessitat de respectar i protegir el poc que tenim.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada