dijous, 20 de juny del 2013

DESCOBRIR CATALUNYA

El passat mes de maig la revista Descobrir Catalunya ens va complaure amb un extens reportatge sobre les Terres de l'Ebre. Amb el títol "Ebre, paisatges i pobles a la riba del gran riu" presentava a tots els lectors diverses propostes per conèixer el patrimoni històric, el medi natural i un ampli ventall d'activitats, per que el visitant pugui gaudir amb plenitud per emportar-se uns bons records d'aquest territori.

En mig d'aquesta publicació el Centre d'interpretació del bosc de ribera fa acte de presència. Tot i que no te una columna on expliqui extensament les seves propostes, m'he de donar per satisfet i dir que n'hi ha prou com per donar-se a conèixer, ja que la difusió és un dels nostres millors aliats. 

Al plànol de sota tenim tot un índex de propostes suggerides per la pròpia revista on amb el Nº 6 dels cercles enumerats apareix el Centre d'interpretació del bosc de ribera.


























Per una altra banda i com crec amb la importància de la difusió us indico tres dels portals web on apareix el propi centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada